Lær deg å strikke sokker på 1-2-3. Det er lett som en fjert!

0
Back

8. Redningen for alle oss som gjerne vil, men ikke har våget oss på det… Grundig forklart og rikt illustrert = Dette får du til!

HAR DU ALLTID HATT LYST TIL Å STRIKKE SOKKER, MEN IKKE HELT VEIT HVORDAN DU SKAL STARTE? HER VISER ASTRI DEG HVORDAN DU ENDELIG FÅR DET TIL!

Her er oppskriften jeg bruker når jeg strikker sokker!
Litt har jeg lært av min mor og litt er blitt til etter som jeg har strikket sokker selv. Gjennomgangen av sokkestrikkingen er i damestørrelse, for å gjøre det enklere å forstå. Ønsker du å strikke i en annen størrelse, bytter du bare maskeantall og slikt med tallene fra tabellen under. Garnet jeg har brukt, heter “raggegarn” og oppskriften passer til garn med strikkefashet 23 masker/ 10 cm / pinne nr 3.
Det kan være lurt å lese gjennom oppskriften før du begynner og strørrelse/maskeantall osv i oppskriften som jeg går gjennom her, byttes ut med tilsvarende tall for andre størrelser i tabellen litt ned på siden.

Back
SHARE